fbpx


Parteneri

Parteneriat în educație și sănătate !

Neoped și partenerii săi în educație fac tot posibilul pentru ca cei mici să ajungă adulți fericiți, responsabili și asumați. Vorbim despre prevenție, informare, modelare.

Echipa de medici pediatri ai clinicii Neoped, face, în fiecare zi de luni, triajul epidemiologic în grădinițele și școala partenere pentru a evita transmiterea unor infecții respiratorii în colectivitate

Am ales parteneri de încredere, pentru a aduce un plus de echilibru în dezvoltarea armonioasă a copiilor, de la psihic, emoțional și până la fizic. Copilul este un întreg, o ființă complexă.

Parteneriatul pentru educaţie și sănătate este un proces complex pentru ca presupune cooperarea şi armonizarea unor categorii foarte diverse care au sau nu legătură directă cu domeniul educaţiei.
Fiecare dintre parteneri vine cu specificul său, cu strategiile sale de implicare, cu proiecte și idei educative.
Un parteneriat are ca scop formarea unei forțe comune într-un domeniu, iar atunci când vine vorba despre copii, există o nevoie marcantă în ceea ce privește îndrumarea și educarea lor.

Câteva cuvinte despre parteneri ……

Școala Babel

Școala Babel este autorizată de Ministerul Educației Naționale și împletește curriculum-ul național cu abordări inovative practicate în Olanda, Belgia, Suedia și Anglia.
Elevii trec printr-un proces de învățare individualizat, care permite ritmuri diferite de progres, în funcție de nivelul de dezvoltare al fiecăruia. Pe tot parcursul acestui proces, urmărim starea de bine și implicarea copiilor la fel de îndeaproape cum urmărim rezultatele învățării.
Un aspect pe care îl transmitem copiilor este acela de conectare și contribuție la comunitatea din jur. Le dăm șansa să cunoască, să înțeleagă și să caute soluții pentru lumea din afara limitelor școlii.

Sturz – Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie

Misiunea noastră este să contribuim la creșterea calității vieții de familie, cu scopul de a crea acasă un mediu hrănitor și sănătos, prin programe educaționale și terapeutice adresate adulților și copiilor.
Pedagogia STURZ a fost dezvoltată începând cu anul 2007, de către un grup de profesionişti în domeniul educaţiei, psihologiei şi psihiatriei.

Montessori Mundi

Montessori Mundi este un proiect născut din pasiunea pentru educație. Nevoile copilului pentru propria sa dezvoltare sunt centrul activității noastre. Sub atenta supraveghere și ghidare a cadrelor didactice specializate în pedagogia Montessori (nivel preșcolar), Montessori Mundi oferă un mediu educogen calm, sigur, un loc unde copilul poate explora, înnvăța și se poate dezvolta natural.

Amos Children Care

Amos Children Care este o instituție care oferă servicii suport pentru învățământ de aproape 4 ani. Activitățile educative se desfășoară sub formă de activități integrate, în care conținuturile sunt prezentate într-o formă atractivă, flexibilă, mobilizatoare care conduce activitatea copiilor spre investigare, documentare, cercetare și aplicare a celor învățate, lăsând multă libertate de exprimare și acțiune. În aria psihologică se desfășoară activități de psihoeducație, evaluare psihologică periodică, consiliere parentală și ateliere de parenting.

Giraffe Kids Club 

Giraffe Kids Club se dorește a fi un spațiu în care copiii preșcolari să poată crește și să se poată dezvolta în armonie cu principiile respectului pentru nevoile fiecăruia. Atmosfera pe care dorim să o creăm aici este una care se bazează pe compasiune, empatie, exprimarea propriilor nevoi și astfel dorim să oferim copiilor oportunități de dezvoltare socio-emoțională armonioasă și de învățare eficientă prin metode interactive.

Alfabet

Noi, toți, ne întâlnim într-un punct comun: dorința și nevoia de BINE și ECHILIBRU în universul emoțional și fizic al copilului tău !!


Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | Neoped

ro_RORomanian
ro_RORomanian