fbpx


Facilitator

Laura Jacan este psiholog și psihoterapeut cu experiență de 18 ani în practica privată și organizațională. Debutul experienței profesionale a fost alături de copiii abandonați din Centrul de Plasament, unde timp de 7 ani a lucrat cu tematica abandonului și a traumei complexe.
În următorii 4 ani și-a desfășurat activitatea profesională într-un Centru de Consiliere Psihologică, având ca atribuții evaluarea, consilierea și psihoterapia copiilor din Centre de Plasament, copiilor aflați în familii de plasament și copiilor adoptați.

Mai apoi, 6 ani de zile, în cadrul Asociației Ador Copiii a sprijinit, din punct de vedere psihologic, peste 200 de familii să adopte un copil, desfășurând activități de pregătire teoretică a familiilor care doresc să adopte (cursuri de dobândire a abilităților de părinte adoptiv, care sunt obligatorii pre-adopție), dar și consiliere, psihoterapie post-adopție.

În prezent, în cadrul clinicii Neoped, Laura Jacan este psiholog și psihoterapeut ce consultă în clinică și la domiciliu, dar susține și workshop-uri cu diferite teme în cadrul unor programe de educație parentală.

Laura Jacan a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității de Vest Timișoara, urmând, mai apoi, un master în Consiliere Familială și de Cuplu și un Master în Psihologia Copilului Mic și a Relațiilor sale Interpersonale. A participat la numeroase Conferințe Naționale pe tematica psihologiei și a susținut cursuri, workshop-uri, seminarii și conferințe în țară despre psihologia copilului și a familiei.

Timp de 1 an de zile, Laura Jacan a desfășurat activități de consiliere educațională în Franța, în cadrul unei instituții ce protejează minorii izolați de diferite naționalități.

Formările profesionale desfășurate de-a lungul anilor au cuprins tematici diverse, de la psihologia relațională de cuplu, la parenting, la trauma complexă a copilului abandonat, la tulburările comportamentale și emoționale ale copiilor și alte teme din sfera psihologiei.


Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | Webdesign Soft Build

ro_RORomanian
ro_RORomanian