fbpx


IMPLICARE SOCIALĂ

Ne pasă. Nouă ne pasă mult. Ne implicăm social pentru suflete de copii. Ne simțim datori să ne implicăm în viața comunității din care facem parte. Ne gândim mereu să sprijinim un copil talentat fără posibilități, să ajutăm o asociație care susține copii cu dizabilități, să fim o rază de bucurie pentru copii abandonați sau să sprijinim familii din medii defavorizate.

Proiectele noastre sociale își propun să ne aducă mai aproape de oameni, de sufletele lor, de suferința lor. Ne găsim locul printre ei și contribuim. Pentru că astfel vom avea certitudinea că putem ajuta la construirea unei societăți mai sănătoase, mai bune, mai pline de bucurie. Puținul lor îl transformăm în mai mult.

Pe voi, cei care ne treceți pragul în Neoped – Centru de Pediatrie, vă încurajăm să vă alăturați cauzelor noastre. Așa cum puteți și cum considerați. Ne dorim să formăm o comunitate de oameni cărora să le pese de ceea ce se întâmplă în jur.


ajuta-l-pe-Gabi

Ajută-l pe Gabi!


Gabi, un copil de 4 ani și 4 luni, s-a născut cu nota 1 la naștere. NOTA 1!! Șansele lui de supraviețuire erau minime, dar el a vrut să trăiască și a luptat pentru asta. Este un supraviețuitor !


Citește mai mult
100-bucurii

100 de BUCURII


Crezi că problemele tale tale sunt cele mai mari? Crezi că situațiile prin care tu treci îți dau bătăi de cap? Crezi că ești copleșit de toată agitația zilnică ?


Citește mai mult

CĂUTĂM VOLUNTARI CU SUFLET DESCHIS

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | Webdesign Soft Build

ro_RORomanian
ro_RORomanian