fbpx

ÎȚI MULȚUMIM!

PĂREREA TA CONTEAZĂ PENTRU NOI


Întotdeauna cuvântul este cel mai bun sfat. Iată câteva dintre …

Cea mai bună clinică. Vă mulțumesc, mi-ați vindecat băiețelul. Foarte mult profesionalism, atmosferă plăcută, medici buni, asistente bune. Vă mulțumesc !

        Agneta DOBOȘDoctori care dau dovadă de profesionalism și sinceritate, doctori care îți explică frumos și pe înțelesul tuturor. Primirea la recepție a fost excepțională ! Ne-a făcut plăcere să facem controalele micuțului nostru aici ! Recomand cu căldură !

Roxana BOTEZATUSunt clienta lor de 1 an și jumătate. Am un copil de 7 ani și în tot acest timp am fost nevoită să apelez la această clinică pentru diverse probleme de sănătate și mă declar foarte mulțumită. Tot personalul este foarte amabil și are multă răbdare cu copiii. Doctorii sunt foarte competenți la fiecare ramură. Recomand acest centru pentru că are în plus faptul că e deschis și sâmbăta și duminica.

                                                                                                                                           Diana NICAFoarte ok. Am ajuns la această clinică după îndelungi căutări, recenziile erau foarte ok și pe bună dreptate. Clinica este situată într-un cartier de case, departe de forfota orașului. (…). Recomand cu căldură această clinică și pe dl doctor Iacob Radu, deopotrivă. Abia aștept să revenim la control !

                                                                                                                                      Raluca CRIȘANCe ne spune el?

MICUL PACIENT


„Mie nu mi-e frică să vin la doctor, că se poartă foarte frumos și nu ma doare nimic. Imi place când pot să desenz și să mă joc cu jucăriile și mama e fericită când noi venim la Neoped. Este foarte frumos colorat !„

MAYA R., TIMIȘOARA

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | Neoped

ro_RORomanian
ro_RORomanian