fbpx

L-ai așteptat atâta vreme !

Acum, că a venit pe lume, acordă-i cea mai bună asistență medicală posibilă în primele 12 luni de viață, ca să fii sigură de sănătatea lui fizică și psihică.

Primele 12 luni din viața bebelușului tău sunt luni speciale pe care tu, ca mămică, nu le vei uita niciodată.

Pe parcursul acestui an, din prima zi în care ți-ai adus puiul acasă, până la primii lui pași nesiguri, vei învăța să iubești, să asculți, să ai răbdare, să te bucuri, să fii îngrijorată.

În prima parte a vieții copilului nostru, ne dorim să știm cât mai multe despre corpul lui, despre cum se dezvoltă și avem nevoie să știm că el este sănătos.

Așadar, există o serie de ecografii și consultații pe care fiecare mămică le face puiului ei încă de la vârsta de 2 luni.

Ele sunt recomandate încă din maternitate de către medicii neonatologi care îngrijesc copilul în primele zile după naștere.

De asemenea, această perioadă de iubire profundă și de împlinire, vine cu temeri și anxietăți uriașe.

Părinții sunt puși în situația de a face față unor provocări cu totul noi, de a face față oboselii, nesomnului și frustrării că puiul lor plânge și nu știu ce să-i facă.

Puteți alege întâlniri de educație parentală care vin în întâmpinarea fricilor și angoaselor părinților pentru a le diminua și pentru a le oferi strategii de calmare și liniștire.

Alege pachetul medical NEO recomandat copiilor în primul an de viață și beneficiezi de o serie de ecografii și consultații absolut necesare în această perioadă.Consultații pediatrie

Ai incluse 6 vizite la medicul pediatru, din care 4 utilizabile de luni până vineri și 2 în zilele de weekend.


Ecografii

Include ecografiile recomandate la ieșirea din maternitate
Ecografia transfontanelară, de șold, cardiacă


5%

Ai reducere la serviciile medicale care nu sunt incluse in acest pachet, cu excepția analizelor medicale.

Ai așteptat 9 luni de zile să se nască.

Ai făcut tot ce ți-a stat în putință să te asiguri că se dezvoltă intrauterin.

În acest sens ai mers la medicul obstetrician ca să te convingi că totul, ai facut toate ecografiile și intervențiile necesare.

Te-ai informat despre ce va urma, citind sau mergând la cursuri de îngrijire a nou-născutului.

A VENIT PE LUME și realizezi că lucrurile sunt puțin diferite de cum le-ai auzit și ai avea nevoie de puțin ajutor. Acum te putem ajuta noi.

Cum?

Evaluăm periodic starea de sănătate a copilașului tău și efectuăm ecografiile de tip screening recomandate în primele 3 luni de viață.

Aici ne referim la ecografia de șold, transfontanelară și cea cardiacă.

Oferim suport părinților ca să înțeleagă ce se petrece și să treacă mai relaxați prin această perioadă.

Alege pachetul medical NEO ca să fiți siguri că voi ca părinți veți avea parte de tot sprijinul iar îngerașul vostru supravegherea medicală pe care o merită și de care are nevoie în primul său an de viață.

Plătești doar 1500 lei și ai inclus în pachet tot ce ar putea fi necesar in acest prim an, de la vizitele lunare de evaluare la toate ecografiile de tip screening recomandate la ieșirea din maternitate.

bebe consultat

Noi știm deja ce urmează, din experiență. Experiență dobândită ca părinți și medici!

Îți putem fi ALĂTURI din prima clipa de viață a copilașului tău.

VREI?

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | Neoped

ro_RORomanian
ro_RORomanian