fbpx

ALEGE CE ȚI SE POTRIVEȘTE

PACHETELE NOASTRE MEDICALENEOPREV


Ai unul sau mai mulți copii? Au avut vreodată febră, diaree, vărsături, dureri de urechi sau gât? Ce ai făcut atunci?

Suntem siguri că ai apelat la experiența unui medic pediatru. Au fost probabil și situații în care nu ai avut pe cine să te bazezi.Noi știm cum e , din experiența de părinți.

De aceea am fondat Neoped , tocmai pentru ați oferi o alternativă și o soluție pentru acele momente când nu ai pe cine să te bazezi dacă copilașul tău e bolnav. Suntem disponibili zilnic, de Luni până Duminică.

Un alt mare avantaj e că poți economisi timp prețios găsind în același loc o echipa medicala multidisciplinara în caz că e nevoie și de o altă părere medicală specializată.

Iti oferim Neoprev la doar 500 lei și includem 4 vizite la medicul pediatru utilizabile de luni până vineri, într-un an de zile. Economisești mai mult de 40% din costul standard al consultațiilor de pediatrie.VREAU NEOPREV !


NEOPREV+


Vrei să te asiguri că, indiferent de ziua din săptămână, te poți baza pe un medic pediatru?

Alege Neoprev+ la doar 700 lei și includem 4 vizite la medicul pediatru utilizabile de luni până duminică, într-un an de zile. Economisești mai mult de 40% din costul standard al consultațiilor de pediatrie.VREAU NEOPREV+ !


NEO


Ai așteptat 9 luni de zile să se nască. Ai făcut tot ce ți-a stat în putință să te asiguri că se dezvoltă intrauterin.În acest sens ai mers la medicul obstetrician ca să te convingi că totul, ai facut toate ecografiile și intervențiile necesare.

Te-ai informat despre ce va urma, citind sau mergând la cursuri de îngrijire a nou-născutului.

A VENIT PE LUME și realizezi că lucrurile sunt puțin diferite de cum le-ai auzit și ai avea nevoie de puțin ajutor. Acum te putem ajuta noi.Cum? Evaluăm lunar starea de sănătate, efectuăm ecografiile de tip screening recomandate în primele 3 luni de viață, oferim suport părinților ca să înțeleagă ce se petrece și să treacă mai relaxați prin această perioadă.

Alege pachetul medical NEO ca să fiți siguri că voi ca părinți veți avea parte de tot sprijinul iar îngerașul vostru supravegherea medicală pe care o merită și de care are nevoie în primul său an de viață.

Plătești doar 1500 lei și ai inclus în pachet tot ce ar putea fi necesar in acest prim an, de la vizitele lunare de evaluare la toate ecografiile de tip screening recomandate la ieșirea din maternitate.


VREAU NEO !

NEOPED – Centru de Pediatrie

Vrei mai multe informații?

Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate | Neoped

ro_RORomanian
ro_RORomanian